Sos ogórkowy


Ocena: ★ ★ ★ ★ ★
0 Ocen

Ilość porcji: 4
Podawać do ryby.
Składniki:
śmietana 1/2 szkl
ogórek
sok z cytryny 2 łyżki
sól
Sposób przygotowania:
1. Ogórek dokładnie umyć, obrać, pokroić w drobniutko.
2. Śmietanę ubić, dodać ogórka, doprawić do smaku solą i sokiem.
3.Można podać posiekaną szczypiorkiem lub koperkiem.
# Tagi:
Autor: tulipan
Polecamy również

Sos ogórkowy
Podawać do ryby.Zobacz więcej przepisów na:
sos ogórkowy

Ostatnio dodane

Warszawa stawia na zdrowie
Warszawa stawia na zdrowie – dieta pudełkowa od Wygodna Dieta pokazuje, że można jeść smacznie, zdrowo, a także oszczędz...
Jak zrobić kluski na parze
Oto jak zrobić domowe kluski na parze. Przepis na pampuchy jest prosty, a efekt wyśmienity. Polecam p...
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Jak najlepiej rozpocząć dzień? Filiżanką ulubionej kawy! Jeśli chcesz co rano rozkoszować się aromatycznym napojem, wybi...
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Hurtownia cukiernicza to nie tylko miejsce, gdzie można nabyć podstawowe składniki, ale także źródło inspiracji....
Pyszne zawijańce z rodzynkami
Oto przepis na pyszne zawijańce z rodzynkami, cynamonowe, bardzo dobre.