bagietka 1 średnia sztuka
ser camembert 2 sztuki
orzechy włoskie łuskane
gruszka 3 sztuki
miód 1 łyżka
masło do smarowania bagietki
Bagietkę pokrój na kromki,posmaruj masłem i podpieczna grillu lub w piekarniku.
Orzechy upraż
Ser pokrój
Gruszki obierz, pokrój na plasterki , na patelni rozpuść miód ,podaj plastry gruszki i podduś .
Na podpieczone bagietki połóż po plastrze sera ,gruszki i orzechy .
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu