- pół puszki kukurydzy konserwowej
- pół papryki czerwonej
- 2 jajka ugotowane na twardo
- 10 zielonych oliwek
- 10 orzechów włoskich
- sól, pieprz
- oliwa z oliwek do skropienia
Warzywa umyć. Sałatę pokroić w paski, paprykę w drobną kostkę, oliwki poprzekrajać na pół. Orzechy obrać i podzielić na mniejsze cząstki. Jajka obrać i pokroić w kostkę. Składniki wymieszać. Skropić oliwą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Sałatka ziemniaczana do grilla
Jak zrobić sernik na kruchym spodzie
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu