- 1 kwaskowe jabłko
- 1 łyżeczka cukru
- sok z cytryny lub kwasek cytrynowy (do smaku)
- sól, pieprz
- 1 łyżka kwaśnej śmietany
Marchew i jabłko umyć, obrać. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać w misce z cukrem i śmietaną. Doprawić do smaku sokiem z cytryny lub kwaskiem cytrynowym, solą i pieprzem.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu