Pasta jajeczna - najlepsza z past. Pasta jajeczna idealnie smakuje z każdym rodzajem pieczywa. Możemy nią dekorować kanapki albo podawać w odrębnych miseczkach lub na liściach sałaty. Pasta jajeczna jest doskonała na śniadanie, choć na kolację też ją można zjeść :)
Pasta jajeczna to bajecznie prosty przepis:
Oczywiście trzeba pamiętać, że majonez zwiększa cholesterol, więc codziennie nie polecam takiej pysznej pasty, jaką jest pasta jajeczna do jedzenia, ale raz na jakiś czas... :)
Smacznego!
Pasta jajeczna z chrzanową nutką.
Pasta z jajek, twarożku i zielonego ogórka.
Pasta z jajek,zielonego groszku i suszonych pomidorów.
Pasta jajeczna z makrelą wędzoną
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu