cebula 1 sztuk
jabłko kwaskowate 1 duże
natka pietruszki 1 łyżka
oliwa 3 łyżki
cukier 2 łyżeczki
1. Kapustę drobno poszatkować, cebulę obrać, pokroić w kostkę i razem wymieszać.
2. Odciskać z soku i skrapiać sokiem z cytryny.
3. Następnie dodać cukier, pokrojone jabłko i posiekaną natkę. Wymieszać całość z oliwą.
Ekspresy ciśnieniowe De'Longhi: domowa kawiarnia w zasięgu ręki
Hurtownia cukiernicza: miejsce, dzięki któremu stworzysz unikatowe wypieki
Sałatka jarzynowa - proste i szybkie danie na każdą okazję
Espresso, latte czy flat white? Poznaj rodzaje kaw i ich sekrety
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu